designed for scientists

IKA Pette fix 25 µl – 0020011222

Kényelmesen fekszik a kézben kompromisszumok nélküli precíz teljesítménnyel: Az IKA PETTE vario egycsatornás pipetták egy modern laboratórium számos szinte minden feladatához használhatók. A színkódolás leegyszerűsíti a megfelelő pipetta gyors kiválasztását. Az ütésálló, UV-álló és kémiailag ellenálló kúpos csúcs biztosítja a megbízható adagolást hosszú távon.

Ergonómiai fejlődés a cserélhető fogantyúknak köszönhetően
Az IKA pipetták három különböző formájú és anyagú cserélhető fogantyút tartalmaznak a szállításban. Az adott kéznek megfelelő fogantyú kiválasztása azt jelenti, hogy a pipetta az Ön egyedi igényeinek megfelelően alakítható. Ez az ergonomikus optimalizálás lehetővé teszi a kényelmes és csuklóbarát munkavégzést, és biztosítja, hogy a pipetta a mindennapi használat során tökéletesen a kezedben legyen, a munkapontok könnyű megfogása érdekében. Így garantálhatók a pontos és megismételhető eredmények.

A pipetta hegyének egyenes kinyomása
A pipettázási folyamat után a pipetta hegyét gyorsan és időigényes kézi áthelyezés nélkül, a központi multifunkciós gomb megnyomásával dobják ki. A kerek kialakítás elősegíti, hogy az egykezes kidobás mind a jobbkezes, mind a balkezes felhasználók számára egyformán működik.

Robusztus és sima felületű
A dugattyú és a csúcs kúp DLC bevonatú rozsdamentes acélból készül. A DLC jelentése gyémántszerű szén, mely magas szintű kopásállósággal és korrózióval szembeni ellenálló képességgel rendelkezik, különös keménységgel és alacsony súrlódási indexekkel. A DLC bevonat azt jelenti, hogy a csúcskúp különösen ellenálló és biztosítja, hogy a pipetta hegyei mindig tökéletes állapotban legyenek, és stabilan rögzüljenek, szivárgások nélkül. A DLC kimagasló súrlódásgátló tulajdonságai azt is jelentik, hogy a pipettát csak ritkán kell újra zsírozni. A bevonat előnye a felhasználó számára elsősorban a pipettázandó folyadék felszívásához és ürítéséhez szükséges állandó és alacsony erő.

Karbantartásbarát, folyamatbiztos és könnyen tisztítható
A pipetta rendszeres tisztítása és karbantartása garantálja a termék hosszú élettartamát. A dugattyúval és tömítéssel ellátott térfogategységet néhány kézmozdulattal teljesen ki lehet cserélni. Az ugyanolyan egyszerű összeállítást egy kattintás hallhatóan nyugtázza.

Biztonságos és szerszám nélküli beállítás
Ha eltéréseket észlel a kalibrálás során, akkor a pipettát általában ki kell igazítani. Az IKA PETTE beállításához nincs szükség szerszámokra. A felhasználó így értékes időt spórol meg a megfelelő eszköz keresésekor. A pipettát ezután rögzítik a véletlen elállítódás elkerülése érdekében.

Egyszerűsített azonosítás, dokumentáció és ellenőrzés
A legtöbb laboratóriumban nagy jelentőséggel bír a berendezések és folyamatok azonosítása, ellenörzése, dokumentálása és ellenőrzése. Az IKA PETTE sorozatszáma egyszerűen és átviteli hibák nélkül beolvasható a borításon található QR-kódból. A sorozatszám és a pipetta tehát egyedülálló módon kapcsolódik egymáshoz.

121 ° C-on autoklávozható
Az IKA PETTE ideális hő- és nagynyomású sterilizáláshoz. Egyszerű felépítésének köszönhetően a pipetta teljesen vagy szétszerelt állapotban is tisztítható és autoklávozható.

Pipettahegyek széles választéka
Az összes PETTE fix és vario modell kompatibilis a legtöbb gyártó pipettacsúcsaival. A szürke, sárga és kék színkóddal ellátott pipettacsúcsok mindig megfelelnek a pipettáinknak. Pipettahegyek széles választékából válogathatunk, így biztos, hogy kizárólag megfelelő hegyek vannak használatban.
Minősítési dokumentumok (IQ / OQ) LAB (10006577)
Saját kalibrációs tanúsítvány / LAB (10006579)
Minősítés végrehajtása (DQ / IQ / OQ / PQ) LAB (10006581)
IKA Tip s táska (20017822)
IKA Tip tálca (20017823)
IKA Tip s box + (20017824)
Pipetta hegy doboz xs / s (20017834)
Újratöltő tálca s (20017837)
IKA Linea (20018987)
IPCS pipetta kalibráló szoftver (4719000)
Kivitel: Dugattyús légkiszorítású pipetta
Kezelés: mechanikus
Kötet: fix
Csatornák száma: 1
Színkód: sárga
Névleges térfogat [ul]: ​​25
Pontosság névleges térfogattal [± µl]: 0,25
Pontosság névleges térfogattal [±%]: 1
Pontosság névleges térfogattal [± µl]: 0,075
Pontosság névleges térfogattal [±%]: 0,3
Igazolási tanúsítvány az ISO 8655 szerint: igen
Autoklávozható: igen
Dugattyú anyaga: rozsdamentes acél DLC bevonattal
IVD-kompatibilis: nem
Méretek (Sz x Ma x Mé) [mm]: 30 x 248 x 63
Súly [kg]: 0,085
Megengedett környezeti hőmérséklet [° C]: 5-40
Megengedett relatív páratartalom [%]: 90